Loading

 Az iszlám terror áldozatai Budapesten!

2

Az utóbbi idők terroráradata, ami Európa lakosai ellen irányul, sajnos szinte már mindennapossá vált. Az Egyesült Királyság, Franciaország és Németország lakosai időről-időre szembesülnek a multikulturalizmus és az iszlám valóságával. A politikai döntéshozók nem tesznek semmit, hogy figyelmeztessék az embereket a veszélyre. Magyarország szerencsésebb helyzetben van, de nem szabad azzal nyugtatni magunkat, hogy velünk úgysem történhet meg. A manchesteri támadásra reflektált az Identitás Generáció aktivistáinak figyelemfelhívó és meghökkentő  performansza a Szent István Bazilikánál valamint a Deák Ferenc téren.

A járókelők és a turisták megrökönyödéssel reagáltak akciónkra, melynek mondanivalóját úgy is fordíthatjuk: akár te is az áldozatok között lehetnél!

3


The victims of Islamic terrorism in Budapest.
In recent years deluges of terrorist attacks against the peoples of Europe, especially those residing in the United Kingdom, France, and Germany, have become increasingly common. These attacks represent the true face of Islam and multiculturalism.
Politicians do nothing to warn the people against these threats.
Hungary has a luckier situation compared to Western Europe, but we still must not become complacent. This can also happen to us unless we remain vigilant.
For this reason, our activists made a performance at the St. Stephan Basilica and at the Deák Ferenc Square to commemorate the massacre of European youth at Manchester.
Tourists and bystanders were astonished to see us.
Our message to them was: you could be a victim, too!