Loading

1686-ban európai összefogással Buda felszabadult! Erre emlékeztek szombaton az európai identitárius szervezetek az Identitás Generáció által szervezett eseményen a Budai Várban.

Elindult a felvonulás

Elindult a felvonulás

331 éve az árulók lapultak, ahogy a mai megfelelőik többsége is. Így csak a balliberális média bérencei voltak jelen, de a helyszínre meghirdetett antifa demonstráció elmaradt. Úgy tűnik inukba szállt a bátorság.

Hol van az antifa?
Hol van az antifa?

Sok nemzetből, több országból vonultak fel velünk, ahogy a Várat, a várost és Magyarországot felszabadító seregek is több nemzet fiaiból álltak. Megindító volt látni, ahogy magyarok, osztrákok, csehek, szlovének, lengyelek, németek és olaszok együtt emlékeztek Buda oszmán uralom alóli felszabadítására, és együtt álltak ki közösen a szabad Európáért. Sikerült a külföldi csoportokkal való kapcsolatunkat tovább mélyíteni ennek az emelkedett hangulatú közös rendezvény segítségével, és külön öröm számunkra, hogy a mi szervezésünkben és közvetítésünkkel alakulhattak ki kapcsolatok a különböző országokból érkezett identitárius csoportok között.

Összefoglaló az eseményről:

https://www.youtube.com/watch?v=LoyqsxvV7Tw

Az iszlamizáció ellen ma is hősök védik Európát. A felvonulás alatt megköszöntük a magyar határt védő rendőrök, és a Defend Europe hajója, a C-Star legénységének helytállását.

Európai összefogás

Európai összefogás

Szeretnénk, ha ez a dátum jobban beépülne a magyar közgondolkodásba is, hiszen a magyar történelem egy dicsőséges és egyébként győztes csatájáról van szó. A szombati rendezvényt egy szép hagyomány első lépésének szántuk, az a célunk, hogy évről-évre látványosabb felvonulással tisztelegjünk Budavár hőseinek emléke előtt.

Hamarosan kezdődnek a beszédek

Hamarosan kezdődnek a beszédek

Europa,Jugend,Reconquista

Europa,Jugend,Reconquista

Hauszknecht Edina tartja a beszédét

Hauszknecht Edina tartja a beszédét

Bódi Ábel az Identitás Generáció szóvivője

Bódi Ábel az Identitás Generáció szóvivője

Egy elégedett résztvevő :)

Egy elégedett résztvevő 🙂

Köszönjük a rendezőknek a sok munkát, a rendőrségnek pedig a professzionális biztosítást és a segítőkészséget!

Jövőre ott leszel 😉 ?