Loading

„A Bíróság elutasítja Szlovákiának és Magyarországnak a menedékkérőket érintő kötelező ideiglenes áthelyezési mechanizmus elleni kereseteit. Ez a mechanizmus ténylegesen és arányosan hozzájárul ahhoz, hogy Görögország és Olaszország kezelhesse a 2015-ös migrációs válság következményeit.”

Mi, magyarok, tudjuk milyen az, amikor a politika beteszi a lábát oda, ahol semmi keresnivalója nincs, azaz a bírósági tárgyalótermekbe. Negyven év baloldali diktatúra elég volt, hogy megismerjük, arra is, hogy meggyűlöljük ezt.

Az Európai Bíróság a mai napon nyilvánvalóan nem szakmai, hanem politikai döntést hozott, szentesítve ezzel azt az eljárást, amely során néhány brüsszeli vezető a saját elképzelését az EU döntési mechanizmusának hibáit kihasználva erőltette rá a tagállamokra. A bíróság döntése felemelte az Európai Bizottságot és lefokozta az Európai Tanácsot, ami demokráciaellenes és sérti az EU alapelveit is. Lényeges különbség a két szerv között, hogy előbbit senki nem választotta meg, felhatalmazását nem az európai emberektől kapta.

Ezzel az ítélettel az általunk közvetlenül választott Európai Parlament egyáltalán nem tárgyalhatja az ügyet. Így célt érhet az Európára erőltetett multikulti ideológia, az erőszakos betelepítés nyilvánvaló szándéka anélkül, hogy ennek helyességéről egyáltalán meg kelljen próbálniuk meggyőzni bárkit is. A bíróság mai döntése értelmében ez egyszerű bürokratikus eszközökkel keresztülvihető.

A jogi ellentmondásokon felül érdemes lenne az Európai Tanácsnak azt is mérlegelnie, hogy az iszlám vallásjog, a saría miként egyeztethető össze az Emberi Jogok Európai Intézményével, mert körvonalazódott az utóbbi időben, hogy a mi kultúránk lehet csak a megalkuvó ebben a helyzetben, az iszlám elzárkózik a konszenzusoktól, nem beszélve a két jogrendszer között lévő kibékíthetetlen ellentétekről.

Akarjuk ezt újra?

Akarjuk ezt újra?

Továbbá érdekes kérdés, hogy mennyire lesznek vevők azok a makacs menedékkérők a kiszabott elhelyezésre, akik Olaszországban is elutasították a felkínált szálláslehetőséget, és inkább vonatállomáson és parkokban telepedtek le. Noha az 1294 első körben nem érződik egetverő számnak, de ha egyszer beleegyezünk a betelepítés végrehajtásába, onnantól egy hatalmas lavinát indíthatunk el, így néhány év múlva 10 ezrek, később 100 ezrek vagy milliók befogadását is automatikusan nélkül teljesítenünk kell.

keleti2

Megengedhetetlen, hogy Európában a jog és az ésszerűség egy beteg ideológia szolgálójává váljon! Bízunk abban, hogy a magyar kormány lehetőségeihez mérten mindent meg fog tenni Magyarország és az összes európai ember védelmében!

Az Identitás Generáció is azon az állásponton van, hogy orvosolni kell a menekültáradatot, de nem a betelepítés a megoldás. A luxemburgi bíróság döntését követően akcióra készül elhivatott csapatunk. Ideje saját kézbe venni sorsunkat és cselekedni!

Kövess minket Facebook oldalunkon, ahol hamarosan informálunk titeket a megmozdulásunk részleteiről és a tovább fejleményekről: https://www.facebook.com/identitasgeneracio/?fref=ts