Vezetőség

igs-crop

Hauszknecht Edina társvezető

Elérhetőség: hauszknecht.edina@generacio.eu

Bemutatkozó:

Végzettségem szerint jogi szakokleveles közgazdász vagyok, jelenleg egy éves kislányommal vagyok itthon. Az identitárius eszmeiséggel először 2014-be találkoztam, amikor megalapítottuk az Identitás Generáció elődjét, az Identitás Szövetséget. Külföldi utazásaim során szembesültem azzal, hogy az európai identitás, Európa kulturális és szellemi öröksége veszélyben van, fenyegeti kívülről az iszlám térhódítás, belülről pedig a mindenre rátelepedő multikulturális propaganda. Ez a felismerés indított arra, hogy egy nemzetközi hálózat részeként olyan szervezetben tevékenykedjek, ami képes felvenni a harcot a negatív folyamatokkal szemben. Kislányom születése után úgy éreztem, személyesen is még inkább érintett vagyok ebben a kérdésben, ezért igyekeztem több szerepet vállalni a mozgalom szervezésében. Ez egybeesett azzal az időponttal, amikor az Identitás Szövetség és az Alternatív Európa Mozgalom egyesüléséből megalakult az Identitás Generáció, amely új lendületet adott a szervezetnek, és új perspektívákat nyitott ki előttem is. Célom, hogy egy olyan közösséget építsek ki, amelyik képes megvédeni Európa és Magyarország értékeit annak érdekében, hogy az a világ, amit gyermekeinkre hagyunk, az általunk ismert és szeretett Európa legyen, ahol európaiként biztonságban élhetik az életüket. Az Identitás Generáció társvezetőjeként vallom; mi vagyunk Európa legfontosabb generációja – de ha nem harcolunk, az utolsók is leszünk.

 

 

bence2

Szabó Bence társvezető

Elérhetőség: szabo.bence@generacio.eu

Bemutakozó:

Szabó Bence vagyok, 1994-ben születtem. Az Alföldön, egy kis faluban, Gádoroson éltem életem első 18 évét. Orosházán érettségiztem, majd Budapestre költöztem. Jelenleg a Kodolányi János Főiskola Emberi Erőforrások, valamint a Gazdálkodás Menedzsment szakjára járok. Mivel az iskola Hallgatói Önkormányzatának elnöke is látta tenni akarásom, így tanulmányaim közben meghívást kaptam a KJF Hallgatói Önkormányzat Mentori koordinátorának szerepére. Amikor elkezdtem az aktív közösségszervezésben részt venni, akkor mindig az hajtott, hogy az embereknek segítsek. Számomra a legfontosabb az, hogy a társadalmat felébresszem a pártok általi megosztottság állapotából és fellépjek az áldemokratikus értékek ellen. Mottóm a keresztényi alapelveket nem elhanyagolva az alábbi Prohászka Ottokár idézet: „Aki morzsákkal beérni nem tudja, és egy kardért mindenről lemondani nem tud, annak nincs missziója az igazságnak szolgálatára!”

 

ig

Bódi Ábel szóvivő

Elérhetőség: bodi.abel@generacio.eu

Bemutakozó:

1992-ben születtem Budapesten és azóta is a fővárosban élek. A Szent István Egyetemen diplomáztam vadgazda-mérnökként. A gimnázumi éveim végén szökött szárba a patriotizmus csírája bennem és azóta kutatom a “helyes utat”. A XX. század idejétmúlt eszméi helyett egy valódi, a jelen korban is életképes, valódi jobboldalt kerestem, amelyet az identitárius és az új jobboldali gondolatokban találtam meg. Úgy tapasztaltam, hogy egy párt és ideológia sem képviseli megfelelően ezeket az értékeket. Azért adom az arcomat is ehhez a mozgalomhoz, mert végre egy értelmes európai összefogást látok kibontakozni az IG szervezetei között. A kontinens népei kezdenek felocsúdni a sovinizmus és áljobboldaliság hazug gondolataiból. Magyarországnak ismét meg kell találnia a helyét, és a megosztás helyett egyesítenie kell a gondolkodó patriótákat.