Kik vagyunk? – redesign

Nemzetközi szinten küzdünk a kontinensünkre irányuló tömeges bevándorlás ellen, melynek célja, hogy országunkat és kontinensünket a honos népek kiszorításával Afrika és a Közel-Kelet országai gyarmatosítsák. 

Hasonlóképpen küzdünk az iszlám szélsőséges hitirányzatainak térnyerése ellen. 

Célunk egy független, szabad és erős Európa, mely nincs kiszolgáltatva sem Oroszországnak sem az Egyesült Államoknak, meggyőződésünk szerint az Európai Unió intézménye reformra szorul, mert jelenleg nem Európa népeinek érdekeit, hanem az Egyesült Államok érdekeit képviseli.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

Az európai civilizáció egy olyan időtálló értékalapú rendszer, melyet a közös történeti múlt, a közös társadalmi normarendszer, a görög-római kultúra, valamint a keresztény alapokon nyugvó moralitás kovácsolt. 

Európainak lenni azt jelenti, hogy ismerjük a múltunkat és gondolunk a jövőnkre; hogy ápoljuk kultúránkat és őrizzük közös hagyományainkat; hogy szolidárisak vagyunk, miközben megvédjük értékeinket; hogy élhető és biztonságos társadalmakat teremtünk; hogy felismerjük, ápoljuk, gyakoroljuk és megvédjük európai identitásunkat – annak minden önvédelmi jogával és szolidáris erkölcsi kötelességével együtt!

Aktivizmus

Cras vulputate feugiat interdum. Cras mattis, augue id ves tibulum mollis, eros arcu cequat erat.

Identitás Generáció aktivizmus
Identitás generáció túra

Közösség

Cras vulputate feugiat interdum. Cras mattis, augue id ves tibulum mollis, eros arcu cequat erat.

Hagyomány

Cras vulputate feugiat interdum. Cras mattis, augue isarcu erat, sit amet varius erat metus nisl.

Bécs Identitás Generáció

Identitárius kerekasztal

Az Identitás Generáció Magyarország nyílt kerekasztalbeszélgetést tart február 15-én 19:00-kor. A részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet a kapcsolat@generacio.eu-n keresztül tehettek meg.

A pontos helyszínt a regisztrációt követően küldjük el, a belépés díjtalan!

Főbb témák:
– Mit jelent az identitarianizmus?
– Miért van rá szükség itthon és Európában?
– A valódi civil aktivizmus 

Identitás Generáció kerekasztal

Identitás Generáció a médiában