Loading

A gender tudománynak nevezett népbutító közerkölcsrontás éppen úgy illeszkedik a tudományok halmazába, mint ahogy hajdanán azt a szociáldarwinizmus, vagy a marxi materializmus is tette – tehát nagyjából sehogy. Csírájában tartalmazza a tudományosság magvait, azonban sokkal inkább melegágya egy politikai akaratnak, mint valódi, önálló, tudományos diszciplínia. A legveszélyesebb hazugság mindig a féligazság; a gender központú elemzés századunk egyik nagy kihagyott lehetősége arra, hogy jobban megértsük önmagunkat, megismerjük társadalmainkat. Helyette a gender ma a nemek egymás elleni uszításában, militáns feminizmusban és a fasizmus emberi jogok mögé bújtatásában utazik – Európa pedig jelenleg vesztésre áll ezekkel a támadásokkal szemben.

 

Vesztésre áll a józan ész

A 2017. januári National Geographic különszámot forgatva már sokadszorra érezhettük azt, hogy valami végérvényesen elromlott – noha az értelmiség árulása talán soha nem volt még ennyire fájó és visszafordíthatatlan. Többeket ért sokként a felismerés, hogy a patináns, tudományos ismeretterjesztő óriás NatGeo saját hitelességét és autonomitását apró pénzre váltva, ilyen hitvány és nemtelen módon beállt egy politikai akarat mögé a nagyobb profit reményében [1]. Az értelmiség újabb leomló világítótornyának tövében, szemünkből a port törölgetve csak a felismerés maradt számunkra; nem csak, hogy valami véget ért, de a terv tökéletesen bevált. Jöhetett a pénzeső:

„Hallom, sokan lemondják az előfizetésüket. Nosza, vegye meg mindenki, csináljunk bestsellert ebből a magazinból!” [2]

A valóság most is, mint általában, sokkal árnyaltabb és részletgazdagabb. A gender diszfória hátterében gyakran feloldatlan pszichológiai problémák állnak, melyek sokszor a gyermekek elleni szexuális abúzus eredményei [3], ]4]. Ők csak egy újabb elfeledett áldozati csoport, akik kimaradtak az egykor oly emelkedett, mostanra azonban közhellyé nemtelenedett #metoo kampányból. Mára az is kínzóan nyilvánvalóvá vált, hogy nem az egyetlen ilyen módon „kifelejtett” csoportól van szó, hiszen a kampány sebészi szikével metszette ki a társadalom szövetéből azt a neki tetsző áldozati csoportot, amelyet aztán pajzsára is emelt – milliókat hagyva hátra, s még jobban magára ezzel a gesztussal [5].

Számos esetben szülői nyomás áll a jelenség hátterében, akár csak a 9 éves Brandon Hilton (aka. Queen Lactatia) esetében, aki magát drag queer-ként definiálja és mára sikeres LMBTQ modellként keresi meg a babapiskótára valót [6], [7]. A világ első gendersemleges babájának esete – aki természetesen kanadai – már más tészta, a szülői felelősség itt sajnos nem ennyire nyilvánvaló [8], [9]. Rejtélyes, hogy vajon szülői nyomás áll-e a háttérben, vagy talán a nyolchónapos Searyl Atli erőszakoskodta ki magának a gendersemlegességet? Ön dönt!

Vesztésre áll az egyház

Talán elsőre morbid és hihetetlen az, ahogy az anglikán egyház is befeküdt a gender ideológia politikai akaratának. Méltán jogos rosszullétünket tovább fokozza, ahogy a szekularizáció eddig legnagyobb hívei most boldogan táncolják körbe az egyház és az állam találkozását a kultúrmarxista politikai térében. Mégis tény: az anglikán egyház hivatalos állásfoglalása szerint az egyházi iskolák tanulói bármilyen gendert választhatnak maguknak, hiszen „a gyermekkor a felfedezés időszaka”. A rendelkezés első gyanútlan áldozata egy oxfordshire-i matematikatanár, aki a vád szerint egy lányokból álló tanulócsoport tagjaira „lányok” -ként hivatkozott [10].

 

„A pokolnak nincsen feneke, szólt. Aki belebukik, abban a zuhanás örök.”

(Hamvas Béla)

 

És mégis, ha a gender akcióba lendül a pokol feneke kínzó realitássá változik, a mélyén pedig ott vár minket maga a testet öltött, transznemű Jézus Krisztus [11]. Egy zavarbaejtően biologizáló érvelés szerint a bibliai Éva transznemű volt, mivel Ádám XY férfi kromoszómájú oldalbordájából formálta őt Isten. Ugyanezen logika mentén volt transznemű maga a megváltó Jézus Krisztus is, hiszen az XX női kromoszómájú Máriától származott, és mivel Jézus szeplőtlenül fogant – tehát voltaképpen szűznemzéssel – így technikailag Jézus Krisztus nő [12].

Volt, aki ezt komolyan vette. A transznemű Jézus ábrázolás szinte már egy kulturális közhely, hiszen napjainkra több is van belőle. A legízléstelenebb mégsem az aranyflitteres ruhában és magassarkúban gospelt éneklő brazil Jézus – bármilyen hihetetlen [13]. A föntebb említett pokol feneke végül egy manchesteri anglikán templomban talált ránk, nevezetesen a Victoria Park-i St. Chrysostom templomban. A „Jézus, a mennyország királynője” című templomi monodrámában, a Jo Clifford színésznő által megformált genderfluid Jézus így nyilatkozott saját magáról [14]:

 

„Isten leánya vagyok és majdnem biztos, hogy fia is egyben. Anyám azt mondta, legyen fény és én azt mondtam, én vagyok a fény…”

Vesztésre áll a nyugat

Míg a világ egyes részein a második nem legitimálása is problémákba ütközik – amely jelen esetben a női nem – addig nyugaton a nemekből is túltermelési válság mutatkozik. Míg egy gender központú statisztikai elemzés képes lenne össztársadalmi jelentőségű pozitív változások integrációjának elindítására, addig a gender ideológia hívei olyan fontosabb kérdésekkel vannak elfoglalva, mint a kanadai himnusz gendersemlegessé tétele [15], a koedukált mosdók jogerőre emelése [16], a gyermekek gendersemleges felnevelése [17], a gendersemleges hangulatjelek [18], a svéd nyelv és kulturális örökség módszeres felszámolása [19], a  vallás meggyalázása [20] és a szexuális élet intimitásának tönkretétele a „gondatlanságból elkövetett szexuális erőszak” tényállásának bevezetésével [21].

A nyugat válságának műveleti központja Stockholm, de bátran vegye magára ezt a jelzőt akár egész Skandinávia. Ahogy hajdanán a vikingek karddal és hajókkal rohanták le a keresztény Európát, úgy leszármazottjaik ma gendersemlegességgel és kultúrmarxizmussal teszik ugyanezt. S bár e két támadás egészen más pontokon támadja az európai testet, vannak közös elemek – elég a támadások keresztényellenességére, bestiális mivoltára, vagy az azokat kiváltó túlzott rekreációs drogfogyasztásra tekintenünk. A hajdanán fejlett és áhított Nyugat-Európa mára már a porban hever, megkínzott, megerőszakolt, megszentségtelenített és kasztrált maradványai fölött örömtáncot járnak a posztmodern és az importált premodern hívei. Ráépíteni azonban képtelenek, ugyanis a posztmodern nem hisz az épülésben, a premodern pedig képtelen rá. Egyetlen reményünk a modern, európai ember és az abban való hit, hogy egy napon majd felébred álmából és visszatalál saját elhagyott gyökereihez.

 

 „Teremtette tehát Isten az embert az ő képére, Isten képére teremtette őt: férfiúvá és asszonnyá teremtette őket”

(I.Móz. 1:26-27)

Aki kihagyta a Huszárvágás erről szóló podcastjét, az itt pótolhatja:

https://www.youtube.com/watch?v=QyhetyEh09g

Írta: Periclés de  Albuquerque

[1] https://www.nationalgeographic.com/magazine/2017/01/editors-note-gender/

[2] https://wmn.hu/ugy/45964-transznemu-kilencevessel-inditja-2017-et-a-national-geographic-magazin–avery-jackson-tortenelmet-irt

[3] http://www.couriermail.com.au/news/queensland/minority-of-children-with-gender-issues-diagnosed-with-gender-dysphoria-psychiatrist-says/news-story/2d8a6725d98e5f5bf3f7e5e9eb99d065

[4] http://breitportal.hu/2017/04/13/kitalalt-gender-pszichiater-divatbol-akarnak-tinik-transznemuek-lenni/

[5] https://www.youtube.com/watch?v=RJxU8iiyOS0

[6] https://www.huffingtonpost.com/entry/9-year-old-drag-queen_us_5a550a30e4b0efe47ebd89da

[7] http://breitportal.hu/2018/01/12/botrany-9-evessel-reklamozzak-az-erotikus-lmbt-ruhaboltot/

[8] https://24.hu/kulfold/2017/07/03/egy-8-honapos-kanadai-kicsi-lehet-a-vilag-elso-nem-nelkuli-babaja/

[9] http://www.dailymail.co.uk/news/article-4659026/Baby-s-health-card-gender-Unknown.html?ito=social-facebook

[10] http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/church-of-england-schools-let-children-explore-gender-identity-transgender-gender-fluid-a8051406.html

[11] https://www.huffingtonpost.com/suzanne-dewitt-hall/jesus-the-first-transgend_b_10006134.html

[12] http://katolikusvalasz.blog.hu/2017/06/20/huffington_post_jezus_transznemu_ferfi_volt

[13] http://www.bbc.com/news/world-latin-america-41913720

[14] http://www.dailymail.co.uk/news/article-3446157/Unholy-row-church-s-play-portrays-Jesus-transgender-woman-refers-God-Mum.html

[15] http://www.origo.hu/nagyvilag/20180201-gendersemleges-himnusz-kanada.html

[16] https://pestisracok.hu/epul-gender-rezsim-ceu-utan-az-elte-meleglobbi-es-szelsoseges-feminizmus-melle-allt/

[17] http://mandiner.hu/cikk/20170726_igy_nevelik_nem_nelkulive_a_gyereket_svedorszagban

[18] https://pestisracok.hu/tolerans-innovacio-jonnek-gender-semleges-hangulatjelek/

[19] https://www.nyest.hu/hirek/hivatalos-a-sved-semleges-nemu-nevmas

[20] https://mno.hu/kulfold/a-gender-az-ur-a-sved-egyhazban-2430145

[21] http://www.breitbart.com/london/2017/12/20/new-swedish-consent-laws-require-written-permission-sexual-relations/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201802