generacio.eu cikk kép

Az EP döntött: korlátlan betelepítés vagy büntetés

Az Európai Parlament csütörtökön szavazott a szakbizottság javaslatáról, melyben a dublini szabályok reformjának adtak zöld utat 390 szavazattal, 175 ellenében és 44 tartózkodás mellett Strasbourgban.

A téboly így tovább gyűrűzik a migránsok betelepítése körül, melyet megváltásként várnak az európai balliberálisok. Európa muszlim gyarmattá tétele lenne az ő búcsúcédulájuk a múlt vétségeiért, mellyel aztán megszabadulnának a kollektív bűntudatuktól. Az álszentség intézményesítése a szemünk előtt zajlik, és aki ellent mer mondani a terveiknek, azt ellenségként kezelik.

Forrás: Elég
Forrás: Elég

A migránspárti koncepció újabb szintlépését természetesen a hazai baloldal is kedélyesen támogatta, akik mind a felsőhatár nélküli betelepítésre tették le a voksukat. Milyen identitásúnak vallhatja vajon magát a szabályokra igent mondó Szanyi Tibor (MSZP), Jávor Benedek (PM), illetve Molnár Csaba és Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció képviselői, akik fennhéjázva virították a helyeslő voksukat, továbbá egy „új közvélemény-kutatásra” hivatkozva arról beszéltek, hogy a magyar emberek 2/3-a is a bevándorlók korlátlan elosztását szeretnék látni az országunkban? A liberális meseviláguk szülhette ezt az állítást, a fantasztikum bizonyára mindennapos a Gyurcsány-párt körül, de a magyar közvélemény ilyen mértékű elferdítése azért arcpirító! Ezt a reakciót is írjuk az Orbán-fóbia számlájára? Vagy csupán már rögeszmévé vált az EP liberális vezetőit ilyen módon majmolni?

Rossz példa pedig van dögivel a balosoknak, Cecilia Wikström (néhány napja vele is konzultált a Brüsszelbe látogató Soros György) például az egyike a migrációt pártolók legvérmesebbjeinek az Európai Parlamentben. A szavazás előtt kiemelte: „itt az ideje, hogy szolidaritási alapon végre olyan menekültügyi rendszert hozzunk létre közösen, amely véget vet a kaotikus körülményeknek és rendet teremt a kérdésben”. Inkább előfutára lehet a katasztrófának az ilyen meggondolatlan intézkedés, melyet diktatúrára emlékeztető vehemenciával erőltetnének rá az ellenzőkre politikai és pénzügyi büntetésekkel a svéd hölgyhöz hasonló vezetők. Kérdés, hogy valóban jót tesz-e Európának, ha liberális eszmék mentén büntetősorozatba kezdenek a betelepítésre nemet mondókra, vagy végül ez is csak egy pukkadásra váró lufi, és behúzzák a féket?

Elgondolkodtató, hogy pont az Unió identitása torzul el érthetetlen módon, és csak néhány nemzetállam tud egységesen, józanul gondolkodni a jövőt illetően. Itthon addig nincs igazi veszély a közeljövőben, amíg erős jobboldali vezetése van az országnak, és hasonló módon zajlik értékeink védelme. De ehhez fel kell lépni a baloldal elhibázott politikája ellen, és tovább kell duzzasztani a magyarságra és európaiságra egyaránt büszke embereket egy megrendíthetetlen egységgé!