Loading

El kellett mennem. Egy ideje már figyelemmel kísértem a külföldi identitárius mozgalmakat. Tevékenységeik, felvonulásaik mély szimpátiát váltottak ki bennem, és látni akartam élőben milyen egy ilyen rendezvény. Szerencsére a magyar Identitás Generáció is szervezett erre a megemlékezésre kiutat, azonnal kapva kaptam az alkalmon, hogy kimenjek velük én is.

Mert ezt látnom kellett. Át kell érezni személyesen, amit ez az európai mozgalom képvisel. Olyan érzés, mint amikor először vitt ki édesapám egy focimeccsre, az első alkalom, amikor azonnal megragadott a hangulat, azonnal tudtam, hogy ez nekem kell, és azóta is megmaradt a rajongás a lelátók világához. Sokan szimpatizálnak a külföldi identitárius szervezetekkel, de videók és fényképek alapján nehéz azonosulni, pedig érezni hogy ez valami új, olyan dolog ami felforgathatja az állóvizet, új látásmódot hozva a politikai, és közéleti palettára.

Nem csalódtam, olyan fiatalok közé kerültem, ahová való vagyok. Olyan fiatalok közé, akik kiállnak hagyományaik, történelmük, és hőseik mellett. Olyan fiatalok közé, akik ellenállnak a globalizmus, az amerikanizmus, és a multikulturalizmus káros eszményeinek. Itt nincsen fajgyűlölet, se agresszivitás, csak normál értékrendű fiatalok, akiknek természetes hogy hazájuk elesett hőseire emlékezzenek. Én is ilyen vagyok, úgy érzem megtaláltam a helyemet.
Mert melléjük kell állni, ki kell állni a nyugat-európai fiatalság segélykiáltása mellett. Őket éri most legjobban a csapás, ők szenvednek legjobban az erőszakos iszlamizáció, kulturális-marxizmus hatásában. Az ő tradíciójukat, hagyományaikat sújtja legjobban a modern világ. Nem lehet homokba dugni a fejünket, azzal a tudattal, hogy nálunk nincs ilyen probléma, mivel az ő problémájuk, a mi problémánk is. Ez az új Európa-tudat, nemzetünk szeretete mellett át kell érezni európai testvéreink szenvedését, és csatlakoznunk kell ellenállásukhoz.
Ha ezentúl megkérdezik, politikailag milyen nézeteket vallok, büszkén fogom mondani hogy identitárius vagyok.
T
Bécs, 2017.09.09.