Loading

nagykövetség

Angela Merkel továbbra is mereven kiáll az Európa jövője szempontjából kritikus bevándorláspolitika mellett, mint az kiderült a Welt am Sonntag című vasárnapi német lapban adott interjújából is. A német kancellár sokadszor is hangsúlyozta, hogy csak és kizárólag az lehet európai szellemiségű gondolkodás, ha hagyjuk, hogy a menekültáradat korlátlanul ellepje a kontinenst. Érdekes felvetés, mivel pont így fog elhalványulni a nagy becsben tartott európai haladó értékrend, amely az elkövetkezendő évtizedek alatt fennállása legnagyobb csatáját készül megvívni.

Angela Merkel a tőle megszokott módon moralitással próbált érvelni. Szerinte a szolidaritás előbbre való a nemzeti értékek megőrzésénél és türelmes munkával valóra lehet váltani minden menekült elosztását a tagállamok között. De vajon felméri-e, hogy a jövőben micsoda fatális következményei lehetnek, ha egy olyan kultúrát engedünk be tömegesen az otthonunkba, amely nem tiszteli a miénket. A terrortámadások, késelések, erőszakolások csak a kezdet. Valahol tudja ezt a német kancellár is, de a nacionalista elvek démonizálása miatt ő is rettegne politikát váltani, jobban fél a megbélyegezéstől, mint a kultúránk esetleges felszívódásától.

Az interjú hallatán az Identitás Generáció is akcióba lendült, Merkel elfogult szavaira reflektált a budapesti német nagykövetség előtt vasárnap este. Az összeverődött csapat jelezte, hogy a végletekig erőltetett kvótarendszerrel egy tőrt döfnek az európai kultúrába, és évről évre lassan véreztetik ki a nemzetállamok identitását.

De valóban nem észlelik a veszélyt az egyre sűrűsödő terrorcselekmények gyűrűjében sem a Merkelhez hasonló vezetők? A fejlett nyugati országok tényleg azt szeretnék, ha az öreg kontinens „feje a porba hullna”? Mi csak reménykedhetünk, hogy a valóság nem ilyen zord, az Identitás Generáció pedig aktívan tevékenykedik is Európa szerte a migránsáradat megfékezésében és értékeink megőrzésében.

Csatlakozz te is a mozgalomhoz!
https://www.facebook.com/identitasgeneracio/