Loading

 

A ‘C-Star’ küldetése az embercsempész hálózatok és a velük együttműködő ‘civil szervezetek’ tevékenységének akadályozása, az emberi életek megmentése.

Ha a hajó SOS jelet fog, a bajba jutottak kimenti és a közeli, biztonságos líbiai partokra szállítja.

Európa védelme az európai kormányok és az EU vezetésének feladata lenne. Fenn is tartunk mi, európai adófizetők egy nagy közös határvédelmi szervezetet erre a célra, Frontex néven. Jelenleg azonban sem az olasz parti őrség, sem a Frontex nem védi Olaszország déli határát, azaz gyakorlatilag védtelenek vagyunk ebből az irányból az invázióval szemben. Magunkat kell hát megvédenünk. Ebből a célból indult el a Defend Europe projekt, és erre a célra adtak össze rövid idő alatt 100.000 dollárt az európai emberek. Így valósult meg a terv első lépése, a C-Star ezen a héten, 15 fős legénységgel kifut a Földközi-tengerre.

Természetesen mindenki tisztában van azzal, hogy Európa árulói többen vannak, mint a védelmezői. Ugyanakkor mégis bizakodásra ad okot a példátlan összefogás, ami minden akadályozó tényező ellenére megvalósult. És ez még csak a kezdet…

Jövő hét végén youtube csatornánkon és itt az oldalon is exkluzív video-interjút láthattok az első napok tapasztalatairól.

Kövessetek minket, legyetek részesei Európa ébredésének, az ellenállás megszületésének!

Cast off! “C-Star” on the way to the Lybian Coast