Loading

Felhívás a mindannyiunkat fenyegető veszélyre!

Évek óta papolnak nekünk a „csodálatos multikulti” áldásos hatásairól, évtizedek óta félrevezetnek minket. Azonban a valóság hatalmas pofonként érkezik!

“Mint kiderült saját élettársa 15 éves húgát erőszakolta meg a gyanú szerint a Pest megyei Kartalon a kameruni Pierre Paul Menyoa, akit azóta nagy erőkkel keresnek a rendőrök. Az afrikai “férfi” a megbízható információk szerint 2015-ben “menekültként” érkezett Törökországból, tavaly pedig az afrikaiakból verbuvált és azóta a bajnokságból kizárt budapesti focicsapat, az Internationale CDF SE játékosa volt.”

A társtettes beengedi az elkövetőt és az ártatlanok válnak áldozattá. Mintha Európa egészével is ugyanez történne… Mikor fogják végre fel kontinensünk naiv társadalmai, hogy ez az út káoszba és erőszakba vezet?

“Az áldozat nővére hat hónapos terhes volt az afrikaitól, közös gyermeküket a múlt héten vesztette el, amitől összeroppant. Amikor pedig megtudta, hogy húgát az ő “szerelme” erőszakolta meg, végképp összeomlott. Tegnap engedték ki a kórházból, és csak azt ismételgette, hogy nem akar nyilatkozni senkinek. Egy bulvárlap megtalálta az áldozat édesanyját is, aki szintén elzárkózott a válaszadástól. Annyit azonban elárult, kislánya a héten még nem megy iskolába, a nagymama vigyáz rá.”

Egyszerű tudatlanság, ha más körben szocializálódott embereket idehozunk, mondván ő is ugyanolyan ember mint mi. Ha Prohászka Ottokár példáját vesszük elő, akkor rakjuk be a görényt is és a tyúkot is egy ólba, és zárjuk rájuk az ajtót. Mi fog történni? Megeszi a görény a tyúkokat.

Ez is azt bizonyítja, hogy nem lehet Európába tuszkolni sok TELJESEN eltérő kultúrából származó embert és azoknak is a legalját, mert a brutálisabbak, gátlástalanabbak a gyengébbet eltapossák, kihasználják, majd a megalázottak hátán felépítik a saját kultúrájukat. Ezek az emberek nem menekültek, ez egy invázió!