Loading

“Az önmagát identitáriusnak hívó, amúgy szimplán náci Identitás Generáció civilben jogászfasiszta hősei éjjel, kapucniban, arcot eltakarva ragasztották le a Starbucks logóján szereplő sellőt. Hogy miért, azt ki tudja. “ – Teszi fel a magasröptű kérdést a 24.hu. Hogy miért? Csupán azért, mert a Starbucks kávézólánc vezérigazgatója, Howard Schultz nyílt levélben jelentette be, hogy Donald Trump elnök rendelete hatására 5 év alatt közel 10 ezer menekültet akarnak alkalmazni a cégnél. De mindezektől eltekintve is, a Starbucks vezetőségétől az elmúlt időszakban számos, a hagyományos családmodell ellen irányuló intézkedésről is értesülhettünk már. A 24.hu számára tehát ez a válaszunk, hogy közösségünk ezért érezte szükségét, hogy ebben a formában adjon hangot tiltakozásának. Tettük ezt azért, mert mi egy értékrendben hiszünk. Azokban a hagyományos értékekben, melyek Európát valóban Európává tették.

Számunkra fontos nemzeti identitásunk, keresztény értékeink, a családjaink és a szülőföldünk védelme. Alig akad épeszű ember, aki mindezen értékek képviseletére azt mondhatná, hogy náci. Tessék mondani, hol látnak Önök nácit? 2017-et írunk. Ha nácit akarnak látni, lapozzák fel a történelemkönyveket vagy nézzenek meg egy filmet a második világháborúról. Valójában olyankor, amikor Önök lenáciznak valakit, csupán annyit jelent, hogy egyetlen egy épkézláb érvük sincs. Mi ezen csak jót mosolygunk, ahogy minden értelmes ember is.

Minket nem lehet ilyen ócska, kommunista időket idéző agitprop módszerekkel megfélemlíteni. A valódi rendszerváltás elkezdődött!

Identitás Generáció Magyarország