Loading

A marxisták, tehát a globális baloldal nagyon sikeresen behálózta a nyugati kultúrkört. Kimondhatjuk, lényegileg a baloldali ideológia dominálja a világot. Szolgálatában vannak a liberális kormányok, iskolák, média, de ezt nem tudták volna véghezvinni, ha rögvest az elején nem szögezik le, mi az, amit lehet mondani, s mi az, amit nem.

 Aki kontrollálja a szavakat, kontrollálja a gondolatokat is.

Donald Trump megválasztása viszont pont azért történt meg, mert az embereknek egyszerűen elege lett a politikailag korrekt beszédből, s hogy nem lehet elmondani a véleményüket. A politikailag korrekt nyelvezet pedig csak arra volt jó, hogy megnyirbálják a szabad gondolkodást. Ha bizonyos álláspontok kimondása be van tiltva, tulajdonképpen maga az álláspont van betiltva.
Az alábbi szavakat használja a nemzetközi baloldal:

Rasszista

A  rasszista szó olyan, amit csak és kizárólag a fehér európaiak ellen használnak. Ilyenkor egy európainak el kell hallgatnia, nehogy az emberek rossznak tartsák. A rasszista vád manapság igazság szerint bármely olyan európaira vonatkozik, aki saját érdekeit tartja szem előtt.

Ha mindezekre igennel felelsz, az emberek rasszistának fognak tartani, nem fognak veled szóba állni.

Iszlamofóbia/Iszlámellenes

Ez ugyancsak olyan jelző, amit csak és kizárólag a fehér európaiak ellen használnak. Pedig származástól függetlenül ezt bárkire ráaggathatnák, aki megkérdőjelezi a muszlim dominanciát.

 Ha úgy gondolod:

Nem helyes, hogy Londonnak egy pakisztáni muszlim polgármestere van

Ha ezeket így véled, te egy iszlámellenes szemét vagy. A rasszistához hasonlóan az ún. iszlámellenes is csak a saját érdekeit képviseli. Több ezer európai nőt megerőszakoltak a muszlimok, több tucat terrortámadás érte kontinensünket, de ha valaki felteszi a kérdést, ezek miért történhetnek meg, rögtön iszlámellenesnek van titulálva az ember.

Szexista/Nőgyűlölő

Ezt a kifejezést kizárólag az európai férfiak ellen használják. Ha egy férfi azt akarja, ne tartsák szexistának, azt kell gondolnia, hogy a férfiak és a nők 100%-ban megegyezőek mindenben.

Viszont ha azt gondolja:

Ha ezeket így gondolod, akkor a feministák már le is csaptak rád. A férfinak csendben kell maradnia. De érdekes módon, a feministák soha nem beszélnek arról, a muszlimok hány nőt erőszakoltak meg, vagy, hogy milyen kevés joguk is van a nőknek az iszlám országokban. Nem, ez nem fontos, mindenért az európai férfi a hibás!

Homofób

Mielőtt az emberek azon kezdenének gondolkodni, jó hatással van a társadalomra a nyílt fajtalankodás, már egyből meg is kapják a homofób jelzőt, ami elejét veszi bármilyen párbeszédnek. Hogy valakire ne süssék rá, hogy homofób, annak el kell fogadnia, hogy a homoszexualitás ugyanolyan normális, mint a heteroszexualitás.

Mert ha úgy véled:

Akkor bizony te egy aljas homofób disznó vagy, s a vita ezzel le is van zárva. Ezek a szavak azt  a célt szolgálják, hogy rossznak érezzük magunkat ahelyett, hogy gondolkodnánk. De a nemzetközi baloldal már túljátszotta szerepét, mert bizony e szavak elvesztették jelentőségüket. Úgyhogy ne féljünk tőlük, nyugodtan mondjuk ki a véleményünket, ne engedjük, hogy a politikai korrektség megölje a szabad gondolkodást.

Fordította: H.Viktor