Identitás Generáció akció

Ma Berlin, holnap Budapest? Figyelemfelhívó akció a karácsonyi vásárban

Mint ismeretes, néhány nappal ezelőtt dzsihadista támadás következtében 12 ártatlan ember halt meg a berlini karácsonyi vásárban. E szomorú alkalomból az Identitás Generáció Magyarország néhány tagja kilátogatott a budapesti karácsonyi vásárba,  s egy molinót feszítettek ki, melyen ez állt: MA BERLIN, HOLNAP BUDAPEST? ELÉG AZ ISZLÁM TERRORBÓL!

bp1

Szabó Bence, az Identitás Generáció társelnöke pedig hangosbeszélőn keresztül a következő üzenetet tolmácsolta az ott lévőknek:

FIGYELEM, FIGYELEM! KEDVES MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK!

Az Identitás Generáció Magyarország tagjai innen üzennek nektek. Azért innen, a budapesti karácsonyi vásárból, mert mint tudjuk, pár nappal ezelőtt Németország fővárosában, Berlinben az ottani karácsonyi vásárban történt terrortámadás. A támadás helyszíne szimbólikus választás volt. Hiszen a karácsonyi vásárt érte támadás, tudatosan hadat üzenve ezzel Európa keresztény hagyományainak és kulturális örökségének. A becstelen és gyáva dzsihadista támadásban 12-en vesztették életüket, és még többen sérültek meg, köztük magyar honfitársunk is!

Itt, e helyütt külön szeretnénk kifejezni szolidaritásunkat a lengyel néppel. Hiszen mint tudjuk, a kamion, mellyel a terrorcselekményt elkövették, egy lengyel sofőrtől eltulajdonított jármű volt, de az információk szerint a lengyel sofőr a mészárlás közben is küzdött még a dzsihadista gyilkossal, és valószínűsíthetően ezzel több ártatlan európai életét mentette meg. Sajnos a gazember vele is végzett, de a lengyel nép egy újabb hőssel gazdagodott!

Fel sem tudjuk már sorolni, hány tragikus esemény rázta meg Európát az elmúlt években. Emlékezzünk csak a párizsi Bataclan és a brüsszeli robbantások ártatlan áldozataira. Korábban is voltak már terrorcselekmények, de mióta ellenőrizetlenül több millió bevándorló tette be a lábát Európába, sajnos, ki kell mondanunk, a terrorveszély Európa mindennapjainak részévé vált.

Ki a felelős ezért? Azok a nemzetáruló politikusok, akik ezt nemcsak, hogy megengedték, de egyenesen meghívták Európa ellenségeit Európába! Elsősorban a német kancellár, Angela Merkel, akinek a berlini terrortámadás halottainak vére is a lelkén szárad. Meggyőződésünk, hogy a történelem ítélőszéke előtt egyszer felelni fog!

Mi, az Identitás Generáció tagjai tolmácsoljuk a magyar ifjúság üzenetét; meg akarjuk őrizni magyar és európai identitásunkat, hagyományainkat és kulturális értékeinket. Nem fogjuk hagyni, hogy Magyarországon is teret nyerjen a multikulturalizmus beteges eszméje. Bár hazánkban sokkal jobb a helyzet, mint Nyugat-Európában, de ennek így is kell maradnia. Ezért innen üzenjük a multi-kulti hazai támogatóinak, hogy ne is reménykedjenek benne, hogy nemzetellenes nézeteik gyökeret tudnak verni a magyar társadalomban. Figyelünk titeket, és meg fogjuk akadályozni minden olyan törekvéseteket, mellyel meg akarjátok semmisíteni a magyar nemzet természetes identitását.

Ébredj, Európa!

Áldott karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Identitás Generáció Magyarország

Tags: No tags

Comments are closed.