Identitárius vagyok!

Az Identitás Generáció nem egy szimpla politikai mozgalom, ami saját céljai eléréséért küzd. Mi nem csak magunkért, de érted is harcolunk minden fronton, ugyanakkor Te is velünk együtt küzdhetsz. Amiért egykor Zrínyi Miklós és a pesti srácok feláldozták magukat, azok mind mi vagyunk. Mi a múlt örökösei vagyunk és a jövő felelősei, a láncszem őseink és a jövő nemzedékei között. Az európai civilizáció utolsó bástyája a Mi generációnk és ezt az utolsó bástyát a külső és a belső ellenség egyaránt ostromolja.

Friedrich Nietzschét idézve: Ami nem tör össze, megerősít!” Minket nem törtek össze a testvérháborúk, a török vagy szovjet megszállás sem. De a kilátástalan időkben mindig kísértetként lengte körül létünket Magyarországon a nemzethalál gondolata, Európai léptékben pedig civilizációnk megsemmisülése. Ez pedig most, ebben a pillanatba is így van és sokan akik pesszimisták, úgy látják, hogy a mostani válságok együttesen végleg összetörnek minket, hogy végül a lassan kimúljunk. A tétlenség gyávaságba, majd a gyávaság önfeladásba fordult és eljutottunk odáig, hogy testvéreink, vezetőink ellenünk fordultak, sokan pedig hagyták magukat elcsábítani, hogy feláldozzanak minket a saját maguk jólétének oltárán. Ez az ő generációjuk, a dekadencia generációja, mely ha többségbe kerül és céljait eléri, több életképes nemzedék nem lesz Magyarországon, de Európában sem. Ez pedig nem csak egy propaganda, hogy ellenségképeket gyártsuk, ez a valóság.

Mára úgy hozta a sors, hogy a dekadensekkel szemben áll a Mi generációnk, mely az egyetlen, aki felelősséget érez a jövő iránt. A mi generációnkba pedig mindenki beletartozik, aki hűen követi népünk hagyományait, annak megmaradásáért dolgozik és ezt gyermekeinek is továbbadja. Ez a mi utunk, az egyedüli út, amit Széchenyi István így fogalmazott meg: Tiszteld a múltat, hogy érthesd a jelent, és munkálkodhass a jövőn.” Ha te is ezt az utat járod, akkor közénk tartozol.

Mi nem kérünk arra, hogy támogass minket, ránk nem fogsz tudni szavazni; ellenben a lehetőség adott és beállhatsz közénk a csatasorba, hogy az utolsó bástyát megvédjük és végül meg is nyerjük a háborút. Az identitás generációja a győzelemre tesz fel mindent, ami a Te győzelmed is és gyermekeid jövőjének záloga. Ennek te is részese és segítője lehetsz, akár öntudatlanul is, úgy, hogy még nem olvasod soraimat. Én viszont tudatosan a küzdelem útját választottam és identitárius vagyok! Engem nem a pártszimpátiád érdekel, hanem az, hogy miként munkálkodsz a jövőn; nem az, hogy mit dolgozol, hanem hogy felismered és érted-e a jelenlegi korban zajló folyamatokat. 

Írta: az Identitás Generáció egyik aktivistája